Tisztán Soul?

Gospel Café
Minden csütörtökön 18.00

>>> élő rádióadás <<<

  .home.
.bio.
.radio.
.játék.
.contact.
.blog.
.archiv.

Elérhetőségeink:

gospel@postafiok.hu

Közvetlen telefonszámunk:

06 209 432 405

 

Társoldalak:

gospel.hu

 

Az oldal folyamatos fejlesztésén tevékenykedünk, kérünk látogasd rendszeresen, az újabb információkért!

 

 

 

.bio.

Kezdetben volt… a rádióhullámok megteremtése

Gospel Café projekt
Komoly témákról könnyedén
www.gospelcafe.hu

A média világában hiánypótló műsorfolyam született meg és lépett a 5. évfolyamába az éterben, elsősorban Budapesten.
A műsor a médiában méltatlanul elhallgatott, színes zenei világot a gospel zenét tűzte zászlajára. Komoly témákról könnyedén az elvünk, hogy úgy szóljunk, hogy mindenki értse. A műsor nem egy hagyományos zenei műsor struktúrájában működik, hiszen minden műsorba egy-egy zenészt, közéleti szereplőt, közösségi embert hívunk meg vendégként. A koncepció sikeresen bevált hiszen hétről hétre megszólalnak a médiában azok a személyek aki hitelesen tudják képviselni a hitüket.

Műsorainkban egy kötetlen, de izgalmas beszélgetésben vendégeinket szeretnénk minden oldalukról bemutatni és a hallgatói közösséget ily módon is formálni, aktivizálni. Vendégeinket az élet minden területéről hívjuk, a lehető legszélesebb érdeklődési kört próbálva elérni. Megszólalt már író, költő, rendező, ruhatervező, lelkész, pszichológus, népzenész, jazzmuzsikus, táncos, kreatív.... néha könnyed, néha bizony nehéz témákat érintve.
A műsorunk jellegzetessége, hogy élőben szólalunk meg, lehetőség szerint minden adásban a vendégek olyan, csak az adásban hallható előadással jelenjenek meg, ami csak nálunk hallható.  Egy ének, egy vers, egy dal, egy vallomás egy emberi élet.
A rádiózás palettáján nincs ilyen adás. Ezzel különlegesek vagyunk, és elindítottunk egy mozgalmat is.
Rendszeres médiatámogatói vagyunk fesztiváloknak, kiállításoknak, koncerteknek, konferenciáknak, megjelenő könyveknek, lemezeknek, folyóiratoknak. Rendszeres játékainkkal közösségi rendezvényekre nyerhetnek belépőket hallgatóink, ezzel is biztatva őket a közösségi élmények gyakorlására, a civil megmozdulásokban való részvételre.
Az alábbi oldalakon bemutatjuk a rádiózási elképzeléseinket és felsoroljuk az eddig elért dolgainkat.
A csapat a kezdeti két főből mára egy 10-15 fős stábbá alakul, és több rádiós kollegánk már más hol is készít műsorokat, az elmúlt 3 év során sok tanuló és érdeklődő is megfordult nálunk és elsajátította az rádiózás alapjait. A Gospel Café egy műhely ahol nyitva mindenki előtt az ajtó, várjuk és örülünk mindenkinek, akivel együtt tudunk dolgozni.


Hallgatottságunk, ismertségünk
A Gospel Caféról több cikk és interjú is megjelent az írott sajtóban (Jelige Magazin, Evagélikus Élet, Family Magazin, ) és gyakran kérnek fel bennünket közszereplésre más médiumokban is (Lánchíd Rádió, Golgota Rádió, Közös Hullámhossz Rádió), és meghívott vendégei voltunk számos kulturális rendezvénynek is (Ez az a nap, Művészetek Völgye, Kredit, Könyv és sajtónapok, kiállítások, expók, bálok, kulturális műhelyek).
Az éterben és valóságosan az elmúlt években százezres nagyságrendben értünk el embereket. Rendszeres heti műsorunk a Szonda Ipsos a Civil Rádiónak készült felmérése szerint 80 – 100 000 fős hallgatottsági sávban szól. A rendszeres kihelyezett élőközvetítések országos lefedésű rádiókban is, egyes estekben külföldön főműsoridőben is szóltak.


Műsorok szerkesztői, műsorvezetői:
Állandó munkatársak: Bíró Zsolt, Kelemen Gábor, Durkó Anett, Tölgyes Gabriella.
Szerkesztőink, műsorvezetőink:  Szerdahelyi Krisztina, Nyers Tibor, Nyers "Karika" Krisztina, Vizi  Csenge, Redl Ádám, Csapó Krisztián, Szőczy János James, Kádár József, Bognár Benjámin, Sipos Tamás, Balogh Viktor
Pillanatnyilag az Európa Rádió, Debrecen, Kisújszállás, Miskolc, Mezőkövesd, Nyíregyháza, Szeged, Záhony és régiói. valamint a Golgota Rádió és az Eleven Rádió veszi át az adásainkat.


Ez idáig kapcsolatba kerültünk a következő rádiókkal:
Civil Rádió, Tilos Rádió, Európa Rádió, Mária Rádió, Golgota Rádió, Eleven Rádió, Erdélyi Mária Rádió, Lánchíd Rádió, Muzsikus Rádió, Fúzió Rádió, Best Rádió, Motoroshang Rádió, Rádió C, Periszkóp Rádió, Triangulum Rádió, Közös Hullámhossz Rádió

Dolgoztunk együtt
az MR1, MR2, Lánchíd Rádió , a Rádió 17,  és a Rádió 6 szerkesztőivel is.


Létrehozott műsoraink:
Gospel Café, Meeting Point, Gasztronauta, KarikatúrArt, ÉlőSZó, Könyvkuckó 2.0, Meredek,
Kapcsolódó műsorok:  Tűzhely, Református 2x30 perc
Akiknek segítettünk: Tehetségsáv, Hangszóró, Irányjelző

 

.................................

Kezdetek az első adásunk

Gospel Café Tisztán Soul!

Civil Rádió FM 98 Mhz
2009 Február 25. 18.00

Február 25-től egy legendás műsor éled újjá ezen a helyen, felfrissült csapattal, izgalmas vendégekkel.
A műsor előzőleg már szólt a Másik Rádió adásában.

A Gospel Café című műsor szerda este 18:00 órától lesz hallható majd a Civil Rádióban az FM 98 MHz-en.
Természetesen a világ többi részét sem hagynánk ki, így mindenki más a www.civilradio.hu oldalon keresztül hallgathat bennünket élőben. és a www.gospelcafe.hu oldalon.
A műsor célja, hogy a Gospel zenét a magyar nyelvterületen is az őt megillető helyre felemeljük, áttekintést adjunk és egy kötetlen beszélgetős forma keretében megkérdezzük a legavatottabbakat, zenészeinket, hogy ők hogyan viszonyulnak e zenei világhoz, mikor és mit merítenek belőle stb.
Olyan törekvésünk is van, hogy inspiratív zenékkel próbáljunk a gospel világra is hatni, és mindazt, amit a világi zenében értéknek látunk, ajánljuk a gospel zenei világnak, hogy emelje be zenei világába Isten dicsőségére.
Ebben a munkában nélkületek magunk is elvesznénk, így kérjük, hogy hívjátok föl zenész-, zeneszerető barátaitok, közösségeitek figyelmét a műsorra és arra a lehetőségre, hogy zenét, ötletet, témát, vendéget ti is küldhettek.
Mi is kíváncsiak vagyunk, hogy ti milyen zenét szerettek, vagy egy amerikai magyar gyülekezetben milyen zenéket hallgattok, milyen zenei hatások érnek benneteket és kik azok, akik hatnak rátok, zenélnek nektek. Ha zenész vagy, akkor is várunk, mondd el véleményed, számolj be élményeidről, ajánlj nívós előadókat, zenéket. Szerkesszük a műsort együtt!
Első műsorunkban egy forgószínpadot állítunk fel és 4 vendéggel megpróbálunk belemeríteni a Gospel zene végtelennek tűnő tárházába.

Vendégeink:
Gyárfás István „Gyafi”, Patricio Baeza „Pato”, Gulyás Péter, Csapó Krisztián

 .............................

Az azóta eltelt időben több mint 150 műsornál tartunk
http://gospelcafe.hu/radio.html
az összes eddigi műsoraink megtalálhatóak a honlapon

Álljon itt 3 műsorunk promociós leírása

 

2012. 03. 01. csütörtök, IV. évf. 153. adás

Lakatos Projekt?

Roby Lakatos egy világhírű hegedűs, nem csak virtuóz, de rendkívüli sokoldalú zenész is. Az a ritka zenész, akire nem illik semmilyen meghatározás. Cigány magyar népi hegedűs, klasszikus virtuóz, jazz improvizátor, zeneszerző és hangszerelő, vagy egy egyszerű zenész, ő valójában mindez egyszerre.

Vendégünk Roby Lakatos és Béla Lakatos.

-Itt van ugye a jó kis funky, a latinos érzet és a roma virtuozitás, érzés, zenei világ. Önmagában már ez is lehet nyerő, de van még egy plusz. Az a bizonyos számomra is fontos. Sőt úgy gondolom mindenki számára. Megunhatatlanul. Mert minden művészet céltalan és értéktelen, ha nem mutat túl a matérián. Kell, hogy felemelje a szellemet és az érzelmeket.

- Őket sem lehet besorolni sehová, mert ők folyton változnak, újabb és újabb utakat keresnek azért, hogy kimondják a kimondhatatlant, tessék megnézni őket és minket is.

Ismét a Híradó Kávéházból jelentkezünk élőben. Minket meg lehet fogni, oda lehet ülni műsort készíteni, gyertek. Kávéban a Gospel Cafét kérjétek, chillis-mézes…

 

2012. 02. 23. csütörtök, IV. évf. 152. adás

Nem egyszer

Egy zenekar, amely nem elsősorban azért zenél, hogy megmutassa magát, hanem azért, hogy az értékeket felszínre hozza. Nem olyan régen Erdélyben és Csángóföldön jártak és gyűjtöttek, és nemsokára bemutatják harmadik lemezüket ahol olyan neves zenészekkel játszanak együtt, mint az indiai hegedűs Lantos Zoltán, a freejazz világában élő Grencsó István és népzenész Bakai Marci. Ráadásul egy on-line fotókiállítással és két duókoncerttel is készülnek.

Vendégünk a Lighthouse zenekar akik a világzenei palettán alkotnak. Magyar és kelta zenei motívumokat vegyítenek.

Crossroad?
 Elmesélik miért lettek egy rövid ideig Tornyos zenekar és mi indítja őket arra, hogy újabb és újabb zenei területekkel és hangszerekkel próbálkozzanak. Kifaggatjuk őket arról is, hogy a mai közegben, hogy lehet szerző kiadású lemezt megjelentetni és érdemes-e? Remélem, elhozzák hangszereiket is. De ha nem, énekelni biztosan fognak.

 

2012. 02. 09. csütörtök, IV. évf. 151. adás

Meeting Point Magazinműsor
Élőadás a Híradó Kávéházból
2012. 02. 16. csütörtök

Két zene van: a jó igaz, a rossz hazudja magát. Egy idős erdélyi zenész szavai

Vendégünk Hamar Dániel.

Geofizikus űrkutató, matematikus és zenél a Muzsikás együttesben. Hatalmas érték a magyar népzene, ezért meg kell őrizni, át kell adni a jövő nemzedékének - vallja Hamar Dániel, az egyik alapító tag.
 A Kossuth- és Liszt-díjas zenekar a közelmúltban kapott Prima Primissima díjat, s 2008 nyarán a népzene és világzene rangos nemzetközi elismerését, a Womex-díjat is elnyerte.

Hamar Dániel szerint mindnyájuk életében meghatározó élmény volt a népzenével való találkozás. Összetartja őket a zene szeretete, öröme, az, hogy nem a siker a legfőbb motiváló erejük.

 - Akkor is szerettünk muzsikálni, amikor még úgy éreztük, senkit nem érdekel, amit játszunk - emlékezik a kezdetekre.
 - Sok érték van, amit ki kellene emelni. Ehhez támogatás kell, valamint értő közönség, enélkül hiába nevelődnek a tehetségek.

Vendégeink voltak a teljesség igénye nélkül

Ron Kenoly (USA), Planetshakers (AUS), Hamar Dániel (Muzsikás), Roby Lakatos, Gáspár Laci, Almási Kornél, Gyárfás István, Gyafi, Dobner Illés, Friderika, Pajor Tamás, Mea, Fekete Linda, Mandel Róbert (Mandel Kvartett), Csík János (Csík zenekar), Roni-Kocsis Veronika, Szentkirályi Gyuri, Jóföldi Szabolcs és Tünde, Gál Dávid, Bódi Katalin, Sisa Atilla, Fodor János, Mr. Rick, Bolyki Balázs, Pato-Patricio Baeza, Benedek Zalán, Kübler Dani, Karácsony János (LGT), Sasvári Sándor, Mark Zeeman, Lakatos Béla, Pintér Márta, Jermann Gábor, Gospel Star Mass Choir, Johnny K. Palmer, Jan Palmer, Németh Gábor, Brátán János, Boltos Péter, Amaro Del zenekar, Debreceni István, Éles Gábor, Lugossy László, Juhász Detti,  Szeder Balázs, Czabán Angelika, Oláh Zsolt, Matt Schellenberg, Molnár Madarász Melinda, Izsák Norbert, Jákim Stúdió, Lighthouse music, Szarvas Dávid, D. Kiss Ildikó és még nagyon sokan mások

................................


Meeting Point - Limonádé című 4 órás élő magazinműsorunk a Híradó Kávéházból jelentkezik.
Tartalma részeit, műsorait átveszi a Civil Rádió, a Golgota Rádió és az Európa Rádió is.

KarikARTura
Vágta a művészet bugyraiban Karikával és TNyersen.
Sose tudni épp mire ad választ. Sokszor rájöttem, ne magamba keressek válaszokat, hanem sokszor kívülről jön. A megszokott hangvételben, de azért összeszedetten. A mi stílusunk ilyen laza. Szeressétek.

Könyvkuckó 2.0
A legendás Könyvkuckó újra az éterben! Verziót váltottunk 2.0.
Új hangok, új nézetek...
Írókról, könyvekről kötve-kötetlenül!

Élő Szó
Érdekes emberek, fontos kérdések, élőben 
Riport Bali Mónival a Reménység Fesztiválról

Gasztronauta
Megkóstoljuk az országot
A terített asztal összehoz. Íz utazás ételekkel, borokkal, emberekkel.
(Beszélgetések, riportok a gasztronómia világából. Izgalmas éttermek, színes egyéniségek, gasztro kulturális érdekességek, borászinterjúk, piacjárás, kézműves termelők.)

Meredek
Hit és hatalom. Te milyen országot építenél, ha szabad kezet kapnál?
kényes kérdések, kényes válaszok

 

....................

Gospel Café Projekt
Kulturális rendezvény iroda

Mit is értünk a “gospel” alatt? A Gospel, mint zenei gyűjtőfogalom magában foglal mindenféle stílust, a spirituálétól kezdve a jazzig és az etno zenétől a funky-ig!

A Gospel Café Projektnek célja, hogy egy igényes és értékálló Gospel zenei programot honosítson meg. Célja továbbá, hogy lehetőségei keretein belül rendezvényeket és lehetőségeket szervezzen olyan igényes zenei produkcióknak, amelyek a Gospel műfaj sajátosságait hordozzák magukon.

2007. januárjában fogalmaztuk meg néhány zenész és mediás barátaimmal, hogy szükség lenne egy olyan iroda felállítására, amely keresztény zenekaroknak és dicsőítő csoportoknak segít fellépéseket, fesztiválokat, koncerteket szervezni.
Az együttgondolkodást nemsokára tett követte. Összehívtuk zenész és a médiában dolgozó testvéreinket egy rendszeres fórumra, ahol felmértük, hogy milyen létjogosultsága van egy ilyen iroda létrehozásának és működtetésének. Egyértelmű volt mindenki számára, hogy el kell indítani ezt az összefogást.

A Gospel Café Projekt zenekarok és művészeti produkciók szervezését, menedzselését és lebonyolítását vállalja fel, hogy ők maximálisan a zenélésre és a szolgálatukra tudjanak koncentrálni.
Az első megmozdulásunk 2007. május 12-én, TORDASON volt. Az I. Bárka zenei fesztivál teljes lebonyolítását szerveztük a helyi polgármester felkérésére. Délután 2-től este 10-ig, 8 zenekar lépett fel a helyi sportpályán, ahol egy koncert színpad is található. Sikeres és jó hangulatú esemény volt mindenki legnagyobb megelégedésére.


A Dörögdi Fesztivál (Művészetek Völgye Fesztivál)
Gospel programok

Gospel Café szervezésében
Kulturális rendezvényszervezés

Zenei produkciók
2009. 07. 31. péntek 18.00, Amnesztia, Klastrom nagyszínpad
2009. 08. 02. vasárnap 11.00, Napraforgók, Klastrom nagyszínpad
2009. 08. 02. vasárnap 15.00, Szövetség, Klastrom nagyszínpad
2009. 08. 04. kedd 17.00, Konnekt, Ősök Háza színpad
2009. 08. 07. péntek 16.00, Lighthouse Music, Ősök Háza színpad
2009. 08. 07. péntek 18.30, Lakatos Projekt Special, Klastrom nagyszínpad
2009. 08. 08. szombat 18.00, Lighthouse Music, Klastrom nagyszínpad
2009. 08. 09. vasárnap 14.00, Ezrah, Ősök Háza színpad
2009. 08. 09. vasárnap 17.00, ChickenFly, Klastrom nagyszínpad
2009. 08. 09. vasárnap 18.00, Gyárfás István és a BPA Gospel Team, Klastrom nagyszínpad

 

 ........................................

Médiatámogatások
Látványrádiók
Jubileumi Gospel ünnep Magyarországon. Ez az a nap!


>>> A fotókat itt nézheted meg

A margitszigeti Ez az a nap fesztivál média támogatói a Civil, az Eleven, a Golgota és a Mária Rádió közös műsorban számolnak be az eseményről.
4 rádió több mint 25 szerkesztője és műsorvezetője együtt dolgozik egy feledhetetlen eseményen. A 5 órás élőműsor a Margitszigetre települ ki és fogható a Magyarország és Erdély terültén.

Élő közvetítéssel ünneplünk
A június 19-i esti műsorunkban koncertrészleteket, interjúkat, érdekességeket és szórakoztató beszélgetéseket, egyszóval Örömünnepet közvetítünk.

Fellép többek között Gyárfás István jazzgitáros, Karácsony János (LGT), Sasvári Sándor, Bolyki Balázs, Johnny K. Palmer (AU), az ausztrál Planetshekers (AUS) és az est sztárja, egy legenda, idén 66 éves Ron Kenoly (USA) eddigi legnagyobb hatású gospel zeneszerző és énekes teljes családjával.
Magyar Dal Napja
Örömzene (Óbuda - Fő tér, Budapest)
A Civil Rádió látványkommandója kitelepült élőműsort készít a főtérről, gyere el, készíts műsort velünk.
Fotók itt:
http://indafoto.hu/kage/magyar_dal_napja_2009_civil_ra/slideshow
Tavaly 3. alkalommal a Művészetek Völgye Fesztiválon a Szabad Rádiók Közös Hullámhossz nevű rádiójával együtt. A Fesztivál idejére megkért és kapott földi sugárzású FM adó és az összes részvevő tagrádió helyi adásában szóló műsorok. Egyes időpontokban országos lefedettségű műsor. Kb 24 rádió közös együttműködése.
http://www.szabadradio.hu/hu/khh-musor
http://www.kozoshullamhossz.hu/

>>> A fotókat itt nézheted meg

Ez a csapat a Devecseri-Kolontári vörösiszap katasztrófa idején azonnal leköltöztetett egy rádióállomást és információs műsort készített
http://kozoshullamhossz.hu/hirszolg/index.php?start=90

 

KHH Hírszolgálat

Tisztelt hallgatóink!
2010. október 6-án délután szólalt meg Ajkán az az adásfolyam, mely ma, december 21-én véget ér. A Közös Hullámhossz Hírszolgálat és Rádió alapítója, a Szabad Rádiók Magyarországi Szervezete és a magam nevében ezúton köszönöm a rádió hallgatóinak, hogy velünk voltak és figyelték ennek a kicsi önkéntes csapatnak a működését a nagy bajban. Köszönjük a helybélieknek, hogy velük lehettünk és hogy kívülről érkezett munkatársainkat is megtiszteltek bizalmukkal, elmondták gondolataikat, érzéseiket. Köszönjük az önkéntes iszaplapátoló munkásoknak is ugyanezt.
Köszönjük annak a majd 60 önkéntesnek, aki munkájával hozzájárult a rádió működéséhez.

.............................................

Oktatások

Kredit
Rádiósként Máskép(p)
Rádiós workshop a Gospel Café szerkesztőivel.

Magyarország egyik legnépszerűbb gospelműsorának stábja worshopot tart a rádiózás rejtelmeiről. Itt most nem az a cél, hogy beszélgessünk róla, hanem hogy gyakorlatban is készítsünk műsorokat, interjúkat, beszélgetéseket, és mindezt azért, hogy a rádiózás és a média iránt érdeklődők lehetőséget kapjanak rejtett tehetségük kibontakoztatására.
Összekapcsolódunk élőműsorban a Golgota Rádióval és a Civil Rádió Gospel Café műsora is várja a friss tehetségeket. Mondhatnánk tehetségkutatónak is.
Ha régi vágyad a rádiózás, vagy csak kipróbálnád magad, gyere, nem kérünk mást csak nyitottságot és lehetőséget, hogy megmutassunk, hogyan juthatsz tágas térre ahol csak a te képességeid szabnak határokat, gyere és tanulj és beszéld ki magadból a tehetséged.

 

.......................................

Kultúr Po!nt Egyesület
A magyar keresztény rádiózásért

Létrehoztunk egy egyesületet céljaink elérése érdekében.

Az Egyesület célja, tevékenysége
A kultúra és művészetek ma születő illetve a közelmúltban alkotott műveinek nyilvánosság elé tárása, az önálló alkotómunka iránti érdeklődés felkeltése és támogatása, illetve a magyar és az egyetemes kulturális örökség őrzése, hagyományainak ápolása és népszerűsítése. Az Egyesület az európai keresztény kultúra alapjain áll, melyet legfontosabb értékének tekint.
Az Egyesület céljának elérése érdekében rádió adóállomást kíván létrehozni és üzemeltetni, rádióműsorokat készíteni és készíttetni illetve hasonló célokat maguk elé tűző szervezetekkel együttműködni.

........................................

A Gospelphoto csapat
http://gospelcafe.hu/media.html

A Gospel Café médiastábja nem csak a rádióstúdióban van jelen, hanem mediakommandója állandóan úton van, íme, az elmúlt idők látványtermése.

 

Megnéznéd? Elmennél? Meghallgatnád? Elolvasnád?

Gyere játsz velünk!

Az adásokban mindent megtudhatsz hogyan!

Csütörtökönként 18.00 pontosan várunk az éterben!

Mert Tisztán Soul!

 

 

Miket hallunk?

Montreal Jubilation Gospel Choir, gospel
Abraham Laboriel, Justo Almario, Alex Acuna: Samba
Egy tradicionális kubai son (ének) changui feldolgozás
Manecas Costa: Fundu di matu
Baka Beyond: Wandering Spirit
Fanfare Ciocarlia: Alili
Ojos de Brujo: Tesoro
Jorge Aragao: Preto, Cor Preta
Apache Indian: Om Numah Shiwaya
Gwana Diffusion: Ya Laymi

Phill Driscoll: Road to Jerusalem
TeaPack.
Oi va Voi Salaam/shalom
Oi va Voi D’Ror Yikra
Idan Raichel Projekt Come
Klezmatics Fun Tashlikh
Klezmatics Mipney MA
Matisjahu King without a Crown
Ofra Haza Im Nin’alu
Adonai and I Hebrew Jewish reggae Vihoo vihoo
Matisjahu Candle
Klezmatics Morrocan Game
Sharon Wilbur Out of Zion
Dawn Upshaw

I’m Coming Out – Dorinda Clark-Cole
U Turn – Take 6
One Heartbeat At A Time – Steven Curtis Chapman
Above All – J-4 Twenty3
Biggest, Greatest Thing – Mary Mary
Jó Reggelt, Istenem – Joy Gospel
Vision of Love – Out of Eden
Why We Sing – Kirk Franklin
In The Sanctuary – Kurt Carr
Who Is Like The Lord – Israel Houghton

Glorious – Martha Munizzi

Put Your Hands Together – Fred Hammond & Natalie Wilson

The London Community Gospel Choir - Dance
Amnesztia - Reggel
Angelique - Trust in you
Afrika Intro & Not Forgetten - Israel Houghton
Matisyahu - Saalam/Shalom & JeruSalem
Lighthouse Music - Seherezade
Raul Midon - State of Mind

Yolanda Adams: Victory
Ron Kenoly: The Lights of Life
Joe Williams: Feel the spirit & In the begining
Juan Luis Guerra: La trevesia
Lighthouse Music: Thanksgiving Song, Hálaének
Israel Houghton (Israel and New Breed): Lord You Are Good
MaryMary: Get Up

 

 

© 2009 Gospel Café Produkció Minden jog fenntartva! | Tel.: 06 209 432 405 | .kapcsolat. | .contact.